Köp biljetter till invigningen

Scandinavium_Jorma-Valkonen_low

Nu samlas Europas vassaste ungdomar i Göteborg för att göra upp om vem som är bäst på sitt yrke!

För att Svenska landslaget ska få extra stöd under ivigning och avslutning har Ticketmaster ordnat särskilda läktare för den svenska “klacken”!

Biljetter till Sverigeläktaren finns här:
Invigningen.
Avslutningen.

De officiella invignings- och avslutningsceremonierna hålls i Scandinavium. Scandinavium är i samma byggnad som hotell och tävlingsarenan Svenska Mässan. Det kommer att finnas gott om platser för alla intresserade.

Biljetter till invigningsceremonin kan beställas på www.ticketmaster.se.

Ta del av ungdomarnas förväntan och glädje under Euroskills Opening Ceremony. Invigningen är en show pulserade av energi och elektrisk stämning som kommer att bli ett minne för livet.

Efter deltagarnas flaggparad och presentation varvas underhållning, musik, dans, DJ beats och glädje för att tillsammans med dig skapa en unik atmosfär.

Kvällens stjärnor är alla tävlande nationer och under kvällen delar de scenen med 50 dansare från Balettakademin. Under ledning av dirigent Ulf Wadenbrandt tar en symfonietta ton och skapar episka musikinslag tillsammans med coola DJ beats.

Kvällens final lyfter genom glädje och gemenskap taket på Scandinavium tillsammans med tre fantastiska sångare; Sofia Jung från succémusikalen Hair, Mia Stegmar och Alexander Strandell.

Euroskills Opening ceremony kommer bli en kväll att minnas!
Boka din plats på läktaren redan idag!

När: Onsdag 30 november – 19:30
Var: Scandinavium
Hur: Kom som du är, men i tid!

Biljetter till invigningsceremonin kan beställas på www.ticketmaster.se.